7 Mart 2011 Pazartesi

Icimden birsey yazmak gelmiyor!!!

Herkesler birbir tasindi:( Bende WP de hesap actim ama oraya icim hic isinmadi, sevmedim ben WP'i. birde bu zamana kadar yazdiklarimi gecirmekle ugrasamadim. Ama bloglarin kapatilacagi haberini aldigimdan beri, bir bikkinlik geldi bana boyle bir koyvermislik geldi. Icimsen hicbirsey yazmak gelmiyor. Nasil bir ulke bu ya, insanlar burada dertlesiyorlar, istediklerini istedikleri gibi soyluyorlar, konusuyorlar diye yaptilar bunu. Digiturk felan bahane bence!!! Bilmem icinizde George Orwell in "1984"isimli kitabini okuyan varmi? Insanlarin baski altinda, koyun gibi yasamini anlatan, devletin insanlarin hatirlamasini istemedigi olaylari nasil hafizardan kazidigini, devlete karsi cikanlarin ortadan kaybolup,hatiralarinin silindigi, insanlarin birbiriyle konusmasinin, toplu olarak biraraya gelmesinin yasaklandigi bir rejimden bahsediyor. Cok etkileyici ve gunumuz ve gelecekteki Turkiye;yi anlatan bir kitap. Iste bizi boyle bir rejime surukluyorlar. Konusma, dusunme, sadece soyleneni yap!!! Ahhh Atam ahhh eminim kemiklerin sizliyordur!!!

6 yorum:

  1. Ben okudum ve aynen ilk aklıma gelen de bu kitap olmuştu :(

    YanıtlaSil
  2. kitabı merak ettim... okumamışım.. yine de pes etmemeli, blogumadokunma.com'a imza bırakabilirsin. karşı dava açıldı, katkıda bulunabilirsin...

    YanıtlaSil
  3. @FERULAGO, ne kotu dimi:(
    @TIBETIN ANNESI, Okuamani tavsiye ederim. oraya uye oldum ama imzadan haberim yoktu hemen bakicam;)

    YanıtlaSil
  4. off ben de actim ama cok tuhaf sevmedim WP'yi..

    YanıtlaSil
  5. merhaba kucuktirtil ben de sevmedim WP yi, zaten bu internet islerinden pek anlamiyorum. soyledigin kitabi mutlaka okuyacagim. ama tespitlerin dogru canim. Turkiyeyi karanliklara surukluyorlar. Minik kizin cooook sirin cikmis masallah. resminin kosesine nazar boncugu ekle.

    YanıtlaSil
  6. @Kiz annesi, Tesekkur ederim Emine teyze. Kitabi seveceginden eminim. Evet eklesem iyi olur;)

    YanıtlaSil