13 Mart 2011 Pazar

Kizimin gobek bagini Cambridge Kings College'a gomduk:)))




Bugun sabah kalktik, spontane bir sekilde Cambridge'e gitmeye karar verdik. Hava gunesli degildi BBC hava durumundan Cambridge'de yagmur olmadigini kontrol ettikten sonra yola dusmeye karar verdik. Bir arkadasimizida aldik ve gittik. Cambridge'in benim ve esim icin ozel bir yeri vardir cunku Ingiltere maceramiz Cambridge'de basladi. 3 yil kadar bu sehirde okuduk, calistik esimle. O zamanlar sevgili idik daha evlenmemistik. Cambridge sakin, rahat bir ogrenci sehridir. Ufaktir, bir sure sonra carsida gezerken butun yuzler tanidik gelmeye baslar. Insanlari daha saygilidir, Ogrencisi boldur, Ben severdim bu sehri ama 3 yil burada yasadiktan sonra bekar bir cift olarak cok fazla secenegimiz olmadigi icin Londra daha cazip geldi ve tasindik. Ama insan cocuk sahibi olduktan sonra tekrar o sakinligi ozluyor, Lara'yi Cambridge'de yetistirmek isterim, okullari daha kaliteli, her yer park, her yer yurume mesafesinde, arabaya ihtiyacin bile yok, zaten insanlar bisikletlerle geziyorlar. 3 yil boyunca bir kez bile arac kullanmadim, otobuse binmedim! Benimde bisikletim vardi, yada yururdum. Iste bu guzel sehrin en unlu hatta dunyanin en unlu universitelerinden Cambridge universitesi Kings College bahcesine kizimin gobek bagini gomdum bugun. Gunun birinde bu gorkemli ve onemli okulla gitmesi nasip olsun diye. Batil inanc felan ama guzel seyler bunlar. Sonucta hersey inanmakla ve hayal etmekle baslar bende simdiden kizimin gelecegi icin hayal kurmaya basliyorum. Gerisi allah kerim...

                          Cambridge'de ana kiz:)
       King's College'in bahcesini kizimin gobek kordonunu gommek icin anahtarimla eselerken.
                        Ahanda gelecegin temeli olan gobek bagi:)
 Klipsini cikardimki topraktan cikmasin, boylelikle topraga karissin diye. Isi saglama almak lazim dimi;) Klipside bahcesine firlattim, cifte garanti;)
             Gomdum, ustunu kapatiyorum.
                     Ahanda gomdugum yer!
 Cambridge Kings College'in topragi ile kizimin parcasi kaynassin, gunun birinde istedigi, sevdigi, hep severek calisicagi, basarili olacagi bir bolum secip, kendisine, ailesine ve topluma faydali bir birey olacagi, basarili bir ogrencilik gecirip ve geleceginin temellerini saglam atmasini DILIYORUM DILIYORUM DILIYORUMMMM....                                

3 yorum:

  1. Ben de hala göbek bağını saklıyorum 15 aylık oldu :)) nisan ayındai yurt dışı ziyartlerimde bir yerlere gömmeyi düşünüyorum. Maşallah anne kız çok tatlıyız. Dileklerine amin amin diyerek katılıyorum.Herşey gönlünüzce olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederim. Siz de istediginiz biryer bulamazsaniz, postalayin bana Cambridge'e gittigmde buyuk bir zevkle gomerim:)Hepimizin dilekleri kabul olsun insallah:)

    YanıtlaSil
  3. Yazınızı okuyunca göbek bağını hala minik bir kavanozda sakladığımı hatırladım:) Benim oğlum da 28 aylık artık gömmeli bir yere:) Dilekleriniz kabul olsun inşallah, sevgiler!

    YanıtlaSil